WInter Cup 2013 za námi, hlavní cena putuje do jihlavy

Zimní pohár proběhl bez větších zkratů. Po třech kolech vlkodlačího řádění a finálovém roundu Toreadoři ubránili Prahu a storylineová povídka dostane svůj konec. Gratulujeme Jihlavě a hlavně Lottovi k získání prvního místa a k turnajovému pracholapu, který jsme řádně zapili. Letos jsme po polském vzoru začali i s paralympiádou, ve které skončili méně úspěšní hráči spolu se slovenským Národním koordinátorem :)). Paralympionickou hvězdičku s hrdostí vybojoval Rosťa. Rozhodli jsme se tuhle malou cenu na turnajích zachovat, je to aspoň malá odměna za výdrž pro příležitostné hráče a začátečníky. Tak zase za rok na Winter cupu!

 

Pár čísel na závěr:

-celkový počet hráčů byl 18 (krásné dva stoly po pěti a dva po čtyřech)

-měli jsme dvě hrající dívky

-hráči dorazili ze tří různých států (yey!)

-počítač spadl jen 1x

-vyrobili jsme 100 promo hrnků, 50 červených, 50 bílých - bílý hrnek si vybral jediný hráč

-největšího Unchaineda jsme zaznamenali s 6ti ťufíky

Představení českého NC a volba lokálních princů

Oficiálně sdělujeme, že 7.12.2013 vrámci Winter cupu proběhne i diskuze k celé záležitosti české administrativní věci  V:tESu v Čechách, tudíž bude představen a doufám oficiálně odsouhlasen nový český koordinátor (heč, není z Prahy) a zároveň se rozhodně o aktuálním princování pro nastávacíjí rok 2014, což snad usnadní komunikaci kolem akcí. Každý, kdo by se chtěl k této věci vyjádřit, by se měl osobně dostavit, když už ne na turnaj samotný, tak alespoň k debatě. Bude rychlá, slibuji. Pokud dorazíte jen na debatu, není třeba hradit vstupné turnaje. Čas je uveden v kalendáři akcí. 

Blog

23.10.2013 00:21

Předběžná zpráva o volbě českého NC

Po malé poradě hráčů a organizátorů připravovaného zimního turnaje (čti: na čtvrtečních karičkách a po opětovném přetřesu na pondělních kartičkách) v Praze bylo rozhodnuto, že po skončení turnaje proběhne také debata s hráči a následně volba českého národního koordinátora. Máme prozatím jediné...
18.10.2013 00:20

První zpráva

Dnes spouštíme první testovací verzi blogu. Opravdu doufám, že ho budete sledovat aspoň nárazově:) Dnes se předdomlouval prosincový turnaj v Praze a ve fázi příprav je i Storyline hraní.

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode